Menukaart restaurant Le Défi
Genieten!
Dat is waar het om draait…
Eten en drinken doen we elke dag...
Maar wij maken hiervan graag een klein feestje voor u!
Hier kennen we liefde voor lekker eten en goede wijn.
We delen het graag met u!
Ronald Gebbinck | Chef de cuisine
Menu 3-gangen € 39,50 | Menu 4-gangen € 47,50
Voor- en tussengerechten
Boerenkool-crème soep (V)
Chorizo | croutons
Bouillon van paddenstoelen (V)
Beukenzwammetjes | peterselie
Krokant Kadayif deeg (V)
Truffel crème | beukenzwam | rode biet | zoetzure chioggia biet
Zacht gegaarde buikspek
Soba noodles | shiitake | sesamsaus
Rundercarpaccio Supplement € 5, -
Parmezaan | pestodressing | rucola | notenmelange
Hoofdgerechten
Gestoofde linzen met zoete aardappel (V)
Naanbrood | basmati rijst
Ras el Hanout bloemkool (V)
Zoetzure radijs | gepofte kriel | tahinsaus
Wildpeper
Stoofpeertje | spruitjes | gepofte kleine aardappels
Zalmfilet
Gebakken polenta | ratatouille | tomaten-basilicum saus
Black Angus biefstuk Supplement € 5, -
Gegrild | rendang van spitskool | jus van rode wijn
Zacht gegaarde hertensukade Supplement € 5, -
Striploin van hert | bokbiersaus | rode kool | stoofpeertje | aardappelpuree
Gebakken kabeljauw Supplement € 5, -
Fregula | schorseneer | wittewijnsaus
Door het gebruik van dagverse producten en de samenwerking met onze lokale leveranciers variëren onze garnituren per dag.
Gerechten met een (V) zijn vegetarisch of kunnen als zodanig worden geserveerd.
Desserts
Crème brûlée van hazelnoot
Chocolade ijs
Rum Baba
Crème Chantilly, sinaasappel roomijs
Sticky toffee
Toffee saus | karnemelk-yuzu ijs
Tarte tatin
Vanille-ijs
Kaasplateau Supplement € 5,-
Proeverij van binnen & buitenlandse kazen | noten | vijgen-notenbrood
Glas dessertwijn
Vraag één van onze medewerkers naar een bijpassend glas dessertwijn
Al onze desserts worden huisgemaakt met de meest verse producten van lokale leveranciers.
Ons ijs komt van ijsboerderij ’t Dommerholt in Borculo
Bijpassend glas dessertwijn? We beschikken over een ruim aanbod van dessertwijnen.